Grundkurs

På grundkursen arbetar jag med att lägga en god grund att stå på som hundägare. Jag lägger stor vikt på att bygga en fungerande kontakt/dialog mellan hund och förare där hunden söker kontakt och svarar på dom signaler vi skickar trots störningar.

På grundkursen arbetar jag med att lägga en god grund att stå på som hundägare. Jag lägger stor vikt på att bygga en fungerande kontakt/dialog mellan hund och förare där hunden söker kontakt och svarar på dom signaler vi skickar trots störningar. Vi blandar alla åldrar och raser för att ge er en så bred och bra bild som möjligt av vad hundträning är. Kursen är ämnad för nyblivna hundägare men och även för dig som har haft hund tidigare men vill utvecklas och bli en bättre, säkrare och tryggare hundägare.

Målet med kursen är bl.a. att kunna ha hunden lös, känna dig trygg och lugn vid hundmöten, samt skapa en fungerande kommunikation och dialog mellan dig och din hund. Kursen omfattar 8 tillfällen med 1 timme praktik och 1 timme teori där jag bjuder på liten fika. Vi pratar om det som hänt under dagens träning och problem/svårigheter som uppkommit i veckan. Jag berättar om den träningsfilosofi vi tränar efter, kroppsspråkets betydelse, allmän hundkunskap mm.

Samtidigt som kursen är en gruppträning är den också individanpassad efter era förkunskaper, behov och förutsättningar. Till hjälp har jag duktiga hjälpinstruktörer som stöttar upp vid behov.

Kontakt
Kontakta Oss
Förnamn och efternamn
Vänligast ange vilken hundras det gäller