Hundpensionat Skåne

Hundinackorderingen har plats för mina egna hundar och ett litet personligt och exklusivt hundpensionat med plats för ca 4-6 hundar åt gången. Varje hund får den tid och omsorg den behöver.

Tanken med hundpensionatet är att det först och främst ska rikta sig till brukshundar och hundar som kräver lite speciellt handlag för att må bra.

Då inackorderingen ligger i en lantlig och lugn miljö möjliggör det att hundarna får god tillgång till en bra utevistelse som i sin tur leder till god fysisk och psykisk stimulans och välmående.

Det jag erbjuder är att de hundar som bor hos mig kommer att stimuleras och aktiveras efter deras behov och krav, samt att ni som kund/ägare kan koppla av och känna er helt trygga från den stund ni lämnar er pälsälskling hos mig tills ni hämtar igen. Med vetskap om att er hund får allt den behöver för att må bra samt att er hund sköts om på ett kunnigt, tryggt, säkert och kärleksfullt sätt, kan ni koppla av under er bortavistelse.

Jag tar även emot långtidsboende för hundar jag utbildar och tränar sk ”board and train” program. Då bor hundarna hos mig och jag tränar dem efter era önskemål.

Prislista

07.00-18.00 350:- inkl. mat
Helt dygn 450:- inkl.mat
Inackordering med boende och träning och mat. Kontakta mig för pris uppgift.

Vid lämnande av flera hundar från samma familj som kan bo tillsammans och eller för vistelse över en vecka lämnas rabatterat pris. Kontakt mig för exakt pris.

Kontakt
Kontakta Oss
Förnamn och efternamn
Vänligast ange vilken hundras det gäller