hundkurs köpa rottweiler

Rådgivning

Råd och hjälp att köpa en Rottweiler

Alfahunden kan hjälpa er med rådgivning och inköp av en Rottweiler. Som orfaren kan det vara en jungel att hitta en bra och fin Rottweiler.
Då jag har mångårig erfarenhet av rasen samt att jag har ett brett kontaktnät av uppfödare i Sverige och  i resten av Europa kan jag hjälpa er att hitta just den Rottweiler ni söker. Det kan vara allt ifrån en valp till en färdig vuxen hund med diverse meriter, skyddshund ovs. Det är ni som helt och hållet bestämmer vad för slags rottweiler ni vill ha. Vilken prisklass, ålder, meriter ni söker så arbetar jag för att hitta den bästa hunden för just er.

Så här går det till i praktiken. Ni kontaktar mig,vi träffas och går igenom vad ni söker och er budget.
Jag börjar leta och kontaktar kennlar och uppfödare för att hitta rätt hund för er. När jag tror mig ha hittat rätt hund presenterar jag det och vi träffas för att gå igenom stamtavla, titta på bilder, videos osv. Jag förhandlar för er om priset och sköter kontakten med säljaren. När väl affären är klar ser jag till att få er hund transporterad hem till er. Jag kan även åka och besöka säljaren för att göra en bedhömning av hunden på plats.
Jag tar hand om hela processen då jag är väl förtrogen med transport proceduren samt all erforderlig pappersexercis och behövliga vaccinationer m.m.