Royal Alpha Kennel

Rottweiler Kennel

Efter mer än 20 års erfarenhet av rasen Rottweiler tog jag 2019 steget att starta min kennel Royal Alpha. Målet med min kennel är att föda upp friska, arbetande och rastypiska Rottweilers. Där kvalitet går före kvantitet och mycket arbete och kunskap ligger bakom för att hitta rätt kombination av avelsdjur inför för varje parning.

Valparna föds upp i hemmiljö och socialiseras tidigt både i och utanför hemmet. Det är extra viktigt anser jag att Rottweilern socialiseras både tidigt och väl med människor, andra djur, i olika miljöer samt med sunda, mentalt stabila hundar. Jag lägger stor vikt och arbete på valparnas mentalitet med bla “miljö hinderbana”. Jag annordnar också ett valptest för valparna vid 7 veckors ålder. Som hjälp för att hitta rätt hem för rätt valp bla. Jag gör mitt yttersta för att ge valparna en så bra grund och start i livet som möjligt som ni kan jobba vidare med för att få en så miljöstark valp/ hund som möjligt.

Det jag som uppfödare kan erbjuda er är stor kunskap om rasen Rottweiler, både vad det gäller träning och val av bra linjer för er hund. Jag garanterar er plats på mina kurser för att ni och er hund ska få ut det bästa av livet tillsamans. En livstids suport och uppbackning för att hjälpa och stötta er i ert hundägande. Annornande av kullträffar och träningstillfällen för exempelvis ringträning och lydnad.

Vid intresse av att veta mer om mig och min kennel eller sätta upp er på kölista för valpköp kontakta mig för ett personligt samtal eller möte.

AvelsHanar
AvelsTikar

Kontakt
Kontakta Oss
Förnamn och efternamn
Vänligast ange vilken hundras det gäller