Kategorier
Nytt från Alfahunden

Anmäl dig till höstens grundkurs!

Hej!

Nu börjar sommar och semestrar gå mot sitt slut och Alfahunden startar upp sin verksamhet med höstens grundkurs söndagen d 26/8 kl 16-18. Är ni intresserade av att deltaga skicka en bekräftelse på er anmälan till h.waldemarson@me.com

Kursen är en grundkurs och riktar sig till er som vill få en väl fungerande kommunikation med er hund, där målet är att lära sig styra sin hund utan koppel med alla möjliga störningar i vardagen som man möter.

Kursen ger också verktyg och kunskap att fortsättningsvis träna och utvecklas med sin hund.

Kursen är på 8 söndagar och omfattas av en timmes teori och en timmes praktik per tillfälle. Under teorin bjuder jag på fika och vi går bl.a. igenom dagens träning, svårigheter och frågor som uppkommit under veckan.

Har ni evt några frågor så är det bara att höra av er. Ni når mig på telefon 0708/729696 eller på mail h.waldemarson@me.com

 

Med vänlig hälsning,

Henrik Waldemarson

3 svar på ”Anmäl dig till höstens grundkurs!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.