Kategorier
Nytt från Alfahunden

Enstaka platser kvar till grundkursen med start d15/2

Nu är det tid att anmäla och boka plats till vårterminens första grundkurs med start söndagen den 15 mars kl.12-14.

Kursen är ämnad för nyblivna hundägare och för digsom vill utvecklas i ditt hundägarskap till att bli bättre, säkrare och tryggare hundägare.  

Målet med kursen är bl.a. att kunna ha hunden lös, känna dig trygg och lugn vid hundmöten, samt skapa en fungerande kommunikation och dialog mellan dig ochdin hund. 

Kursen kommer att hållas på min gård som ligger på 

Räng Sandsvägen 36 i Höllviken. 

Kursen omfattar 8 tillfällen med timme praktik och 1 timme teori där jag bjuder på liten fika. Vi pratar om det som hänt under dagens träning och problem/svårigheter som uppkommit i veckan. Jag berättar om den träningsfilosofi vi tränar efter, kroppsspråkets betydelse, allmän hundkunskap mm.  

Samtidigt som kursen är en gruppträning är den också individanpassad efter era förkunskaper, behov och förutsättningar. Till hjälp har jag duktiga hjälpinstruktörer som stöttar upp för att vi ska kunna just ge den hjälp just du behöver.

Jag fick mitt instruktörcertifikat efter avslutad utbildning hos Jeppe Stridh, där jag gick mellan åren 2010-2013.Därefter har jag arbetat med hund dagligen.

Min styrka som instruktör är att jag tränat och hjälpt flera hundra hundar/hundägare med deras olika problem och behov. Jag har mer än 15 års hundvana med erfarenhet av bl.a. träning av egen tjänstehund, tävling och träning i spår och lydnad, arbete med ”problemhundar” och skydds träning. 

Är du intresserad och vill anmäla dig, maila mig dinakontaktuppgifter samt hundens namn och ras till:

h.waldemarson@me.com

Betala också in anmälningsavgiften på 500:- för att bokningen ska gälla. Denna summa återbetalas ej om du inte kommer till kursen.

Avgiften är en delbetalning på kursavgiften, 2995:-.   

Hela kursavgiften ska vara betald senast till tredje träningstillfället.

Betala kontant, via Swish 0708729696eller betala på kontonummer 8214-99244173622

 

Har du några frågor, ring mig då på telefon 0708729696 eller maila h.waldemarson@me.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.